Saturday, April 16, 2011

Home » eii.. gedik ar dia nie.. asyik nk crite pasal pakwe dia jer.. huhh gedik

eii.. gedik ar dia nie.. asyik nk crite pasal pakwe dia jer.. huhh gedik

korang pnh tk dgr org kata macam nie? atau ayat macam ni

tau lah ko ade pakwe.. kalu tk menunjuk boleh? macam laa ko punya pakwe hensem,..

atau

poyolah dia nih.. berlagak ade pakwe.. skit2 tunjuk pakwe dia. skit2 pakwe dia..

korang pernah tak hangin ngn org jenis mnunjuk2 pakwe dia lam blog? pnh tk? pnh tk? tp kan nuyu tkmo la crite pasal nie.. sbb nuyu pnh jer tunjuk gambar dia kt blog ni.. bukan nk menunjuk diri yg tk lawa ni ade pakwe.. tk pnh pon berfikir mcm tue. cuma ni kan blog personal nuyu… n nuyu dapat rasakan tk ramai yg datang blog nuyu.. TAPI nuyu berterima kasih sangat kalu ade sape2 dtg blog nuyu n baca entry2 nuyu yg tak seberapa nie.. uhuhu

nuyu just nk kongsi pasal tadi pakwe nuyu duk nyatakan hasrat dia nk sertai raja lawak tu.. tp ni bukan pertama kali nuyu dgr dia nk sertai RL tp ade laa kut 3 atau 4 kali dia duk ckp bnda nie.. huhuhu.. bukan tk nk menyokong.. tp nuyu rasa tkyahlaa nk masuk bnda tu.. walaupon dia pndai wat lawak tp tk semestinya semua org sukakan lawak tu.. huhu [ ok nuyu byk pikir negatif ] ----- sbnr2nya nuyu takut dia makin busy n lupakan nuyu nnti. huhu nuyu tau nuyu tk laa wow sgt sbgai awek dia. skrg pon nuyu tkleh dia duk busy2.. kalu nnti lagi tkde masa tuk nuyu cmner? kalu da kawin nnti [ kalau kawin ngn dia laa ] tkkn nk kena tinggal sorg2.. huhuhu.. btul tk? btul tk?

apa eh topik sebenar entry nie?? mcm dah kelaut ja.. kakakaka

#kbai

 

psstttt: best kan jozan wat lawak arini tk macam mggu sblum2 nie.. btul tk? hihihi


i wanna give u a BIG muahhhh coz u are so so so cute.. pliz do visit me again and i will give another BIG BIG BIG muahhh.. ngeeeee :D

4 comments:

cik anna said...

dah jumpa ramai org mcm ni..kdg2 myampah jugak..mcm la die sorang ade pakwe...org yang dah kawen pun xmcm tu...sy pun ade gak cite psl pakwe kat blog..tp xde la smpai teruja smpai semua bnda nak cite psl die..hmmmm...pnjg pulak komen ni ye..haha;p

cik nuyu said...

ramai2.. nuyu pon slalu jumpa.. tp nuyu pernah jer buat entry pasal pakwe tp just tunjuk gambar jer.. sbb tkde kije nk buat.. huhu. tp itu nuyu wat kat entry pertama nuyu. sbb tkde idea nk tulis.

yang jadi annoying bila semua bnda nk crite pasal bf. kalu setiap tu ada moral di sebalik crite bleh la jugak dikongsi. :D

Miza Yusof said...

kadang-kadang menyampah jugak. tak kuasa nak membaca ditambah dengan bahasa comelnya lagi. annoying okay.

kalau sesekali up entry pasal pakwe tkpe jugak cuma jangan selalulah. takut pembaca bosa.

good luck untuk bf cik nuyu yang nak masuk program raja lawak tu :)

CIK TOM said...

cik tom kdg2 xsuka gak kalau dah tiap2 hari pi blog bc psl bf je..tp sekali skala ok je...selingan..heee