Thursday, April 7, 2011

Home » » 1st Contest Dari xcyber : Pose Depan Cermin

1st Contest Dari xcyber : Pose Depan Cermin

image
jom join kontes berposing depan cermin.. td nuyu nampak ade org wat contest nih.. so nuyu join ja walaupon takde org yg tag nuyu.. hihi gila tk malu kan? tp tkpe.. sesaje je nk meriahkan dunia blogging.. so apa salahnya joinkan diri.. yer dak?  untuk join kontes ni, sila baca syarat2 dia.

SYARAT-SYARAT
1) Terbuka kepada semua warganegara MALAYSIA shj sbb mudah nak bg hadiah
2) Follow blog nih sbb mudah nak tngok kalau de pepe diupdate nanti
3) Buat 1 entry anda join contest ni dengan tajuk "1st Contest Dari xcyber : Pose Depan Cermin"
4) Letak banner picture kat atas kat dlm blog korunk.. x kisah la sidebar ke kat mana ke dan link banner tu ke contest ni
5) Gambar tu mesti la ORIGINAL yg korunk punya k.. x leh main ciplak2 org lain punya..ramai2 ke atau sorang2 ke yg penting anda mesti ada dlm gambar tuh, pic korunk boleh dalam bentuk statik atau lain2..tp terhad hanya 1 gambar SAHAJA
6) Tag 4 org rakan anda yg aktif, pastikan mereka tahu merea diTag
7) Tarikh tutup 11.59PM pada 23 April 2011
8) Pemenang akan dipilih melalui gambar gaya pose paling sempoi/menarik di depan cermin
ni gambar pilihan nuyu.. masing2 duk wat mulut muncung.. ni first time amik gmbr kat cermin hahhaa..
P4260063

nuyu tak tau nak tag sape sbb nuyu takde la kenal ramai sgt blogger.. first nuyu nk tag ciktom, ms miera, SK dan pretty datin. jom join contest ni yerSmile   


untuk join sila click banner kat atas.. tq
i wanna give u a BIG muahhhh coz u are so so so cute.. pliz do visit me again and i will give another BIG BIG BIG muahhh.. ngeeeee :D

5 comments:

SyedGraphiX said...

wahh..pesaing nihhh

Nufa Faiz said...

hihihi... tau dari blog ko jugak..

alongxp said...

haaa...yg ni rs leh join nih...tp...gamba dpn cermin ade la 2-3 keping je... nk kena carik nih...yg da edit leh ke agk2?

cik nuyu said...

meh2 join.. tuan punya contest lewatkan tarikh tutup sbb nk exam.. jomm serbuuuuuuu...

edit leh kut.. tkde lam syarat dia pon.. huhu

CIK TOM said...

comelll..tenkiu tag cik tom!